JADŁOSPIS
|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 18.09 |
ZUPA GROCHOWA Z ZIEMNIAKAMI, MAKARON Z TWAROGIEM I WĘDZONYM BOCZKIEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
WTOREK 20.09 |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZACIERKĄ, PULPETY DROBIOWE W SOSIE ŚMIETANOWO-KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA WIOSENNA, GALARETKA |
ŚRODA 21.09 |
ROSÓŁ Z MAKARONEM, PIECZONE UDKO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA MARCHEWKA, SOK |
CZWARTEK 22.09 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, GULASZ WIEPRZOWY Z WARZYWAMI, KASZA, SAŁATKA Z OGÓRKA KISZONEGO, MIĘTA |
PIĄTEK 23.09 |
KRUPNIK, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, HERBATA OWOCOWA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA,