|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 13.11 |
KAPUŚNIAK NA SŁODKO, JAJKO W SOSIE MUSZTARDOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, GALARETKA |
WTOREK 14.11 |
ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM, A’LA GOŁĄBKI W SOSIE POMIODOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, JABŁKO, SOK |
ŚRODA 15.11 |
ZUPA FASOLOWA Z WĘDZONYM BOCZKIEM, POTRAWKA KURCZAKA W SOSIE SEROWO-ŚMIETANOWYM Z MAKARONEM, KOMPOT OWOCOWY |
CZWARTEK 16.11 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, RUMSZTYK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, MIZERIA, HERBATA OWOCOWA |
PIĄTEK 17.11 |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZACIERKĄ, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MIĘTA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, GORCZYCA
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, GORCZYCA, RYBA, ŻÓŁTKA JAJ