|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 14.11 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, KIEŁBASA NA CIEPŁO Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, OGÓREK KONSERWOWY, KOMPOT |
WTOREK 15.11 |
ZUPA MEKSYKAŃSKA Z ZIEMNIAKAMI I MIĘSEM WIEPRZOWYM, NALEŚNIK Z DŻEMEM, HERBATA OWOCOWA |
ŚRODA 16.11 |
ZUPA ZACIERKOWA, KARCZEK W SOSIE PIECZENIOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GROSZEK Z MAJONEZEM, GALARETKA |
CZWARTEK 17.11 |
ROSÓŁ Z MAKARONEM, FILET Z KURCZAKA W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATA ZE ŚMIETANĄ, MIĘTA |
PIĄTEK 18.11 |
ZUPA JARZYNOWA, FILET RYBNY W SOSIE ŚMIETANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z PORA I JABŁKA, HERBATA |