|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 15.01 |
ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI, NALEŚNIK Z DŻEMEM I CUKREM PUDREM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
WTOREK 16.01 |
ZUPA KREM Z MARCHEWKI, MAKARON Z KURCZAKIEM W SOSIE SEROWO-ŚMIETANOWYM, KOMPOT OWOCOWY |
ŚRODA 17.01 |
ZUPA GULASZOWA Z MIĘSEM, RYŻ Z SOSEM JOGURTOWYM, HERBATA OWOCOWA |
CZWARTEK 18.01 |
KAPUŚNIAK, PIECZONY KARCZEK Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATKA Z BURACZKÓW, GALARETKA |
PIĄTEK 19.01 |
ZUPA JARZYNOWA, KASZOTTO Z MIĘSEM WIEPRZOWYM, PIECZARKAMI I WARZYWAMI, OWOC, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,