|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 15.11 |
KAPUŚNIAK NA SŁODKO, SPAGETTI Z SOSEM POMIDOROWYM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 16.11 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, PIECZEŃ RZYMSKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA MARCHEWKA Z GROSZKIEM, GALARETKA |
ŚRODA 17.11 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, FASOLKA PO BRETOŃSKU Z KIEŁBASĄ, BUŁKA, KOMPOT OWOCOWY |
CZWARTEK 18.11 |
ZUPA BROKUŁOWA Z ZIEMNIAKAMI, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z SELERA I JABŁEK, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 19.11 |
ZUPA WIŚNIOWA Z MAKARONEM, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA WARZYWNA, HERBATA Z CYTRYNĄ |