|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 16.10 |
ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, MAKARON Z TWAROGIEM I WĘDZONYM BOCZKIEM, GRUSZKA, KOMPOT OWOCOWY |
WTOREK 17.10 |
ZUPA FASOLOWA, KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KAPUSTY I OGÓRKA, GALARETKA |
ŚRODA 18.10 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, POTRAWKA Z KURCZAKA W SOSIE SEROWO-ŚMIETANOWYM Z MAKARONEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
CZWARTEK 19.10 |
ZUPA KALAFIOROWA, GULASZ Z SZYNKI Z WARZYWAMI, KASZA JĘCZMIENNA, SAŁATKA SZWEDZKA, MIĘTA |
PIĄTEK 20.10 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, PIEROGI Z MIĘSEM I OKRASĄ, HERBATA OWOCOWA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,