Jadłospis 18-22.10
PONIEDZIAŁEK 18.10
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI, SPAGETTI Z SOSEM POMIDOROWYM I MIĘSEM WIEPRZOWYM, HERBATA OWOCOWA
WTOREK 19.10
PULPETY DROBIOWE W SOSIE ŚMIETANOWO-KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI
I JABŁKA, KOMPOT WIŚNIOWY
ŚRODA 20.10
ZUPA SZCZAWIOWA Z ZIEMNIAKAMI I JAJKIEM, GULASZ WIEPRZOWY Z WARZYWAMI, KASZA PĘCZAK, GALARETKA TRUSKAWKOWA
CZWARTEK 21.10
PIECZONE UDO Z KURCZAKA W SOSIE TATARSKIM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
I OGÓRKA, HERBATA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK 22.10
ZUPA JARZYNOWA, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ I JABŁKIEM, KOMPOT OWOCOWY