|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 18.12 |
KAPUŚNIAK NA SŁODKO Z POMIDORAMI, NALEŚNIK Z TWAROGIEM I CUKREM PUDREM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 19.12 |
ZUPA ZACIERKOWA, KASZOTTO Z MIĘSEM WIEPRZOWYM I WARZYWAMI, KOMPOT OWOCOWY |
ŚRODA 20.12 |
ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM, FILET Z KURCZAKA W PANIERCE, ZIEMNIAKI, GOTOWANA MARCHEWKA, GALARETKA |
CZWARTEK 21.12 |
ZUPA SEROWA, FILET RYBNY Z SALSĄ WARZYWNĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 22.12 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,