|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 20.02 |
ZUPA GROCHOWA Z WĘDZONYM BOCZKIEM, NALEŚNIK Z TWAROGIEM I CUKREM PUDREM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 21.02 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, NUGGETSY Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, HERBATA Z CYTRYNĄ |
ŚRODA 22.02 |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, KOPYTKA NA SŁODKO, JOGURT, KOMPOT OWOCOWY |
CZWARTEK 23.02 |
ZUPA BROKUŁOWA, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATA ZE ŚMIETANĄ, GALARETKA |
PIĄTEK 24.02 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, GULASZ WIEPRZOWY Z WARZYWAMI, KASZA PĘCZAK, OGÓREK KONSERWOWY, KOMPOT |