|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 20.03 |
ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI, NALEŚNIK Z DŻEMEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
WTOREK 21.03 |
ŻUREK, BIAŁA KIEŁBASA W SOSIE CHRZANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z PORA I KAPUSTY, GALARETKA |
ŚRODA 22.03 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKA, KOMPOT OWOCOWY |
CZWARTEK 23.03 |
ZUPA CEBULOWA Z MAKARONEM, ROLADKA WIEPRZOWA Z WARZYWAMI, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, OWOC, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 24.03 |
ZUPA KALAFIOROWA, KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY I JABŁKA, HERBATA OWOCOWA |