|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 20.11 |
ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, MAKARON Z TWAROGIEM I WĘDZONYM BOCZKIEM, KOMPOT OWOCOWY |
WTOREK 21.11 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, PIECZONY SCHAB W SOSIE WŁASNYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z PORA, KAPUSTY I OGÓRKA, GALARETKA |
ŚRODA 22.11 |
ZUPA PIECZARKOWA, FASOLKA PO BRETOŃSKU Z KIEŁBASĄ, BUŁKA, HERBATA OWOCOWA |
CZWARTEK 23.11 |
KRUPNIK, PIECZONY KARCZEK Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATA LODOWA ZE ŚMIETANĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 24.11 |
ZUPA KREM MARCHEWKOWY, KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, WARZYWA NA PARZE, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, GORCZYCA
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, RYBA, ŻÓŁTKA JAJ