|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 22.01 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, JAJKO W SOSIE CHRZANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA WARZYWNA, GALARETKA |
WTOREK 23.01 |
ZUPA KALAFIOROWA Z ZACIERKĄ, A’LA GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, KOMPOT WIŚNIOWY |
ŚRODA 24.01 |
ZUPA PIECZARKOWA Z KASZĄ, FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKA, HERBATA Z CYTRYNĄ |
CZWARTEK 25.01 |
ZUPA CEBULOWA Z MAKARONEM, KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, KAPUSTA ZASMAŻANA, HERBATA OWOCOWA |
PIĄTEK 26.01 |
ZUPA Z CZERWONEJ SOCZEWICY, FILET RYBNY Z SOSIE ŚMIATANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MIĘTA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, GORCZYCA
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, RYBA, GORCZYCA