|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 23.10 |
ŻUREK, BIAŁA KIEŁBASA W SOSIE CHRZANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATKA Z OGÓRKA, KOMPOT OWOCOWY |
WTOREK 24.10 |
ZUPA CEBULOWA Z MAKARONEM, FILET Z UDŹCA Z KURCZAKA POD PIERZYNKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, GALARETKA |
ŚRODA 25.10 |
ZUPA PIECZARKOWA Z KASZĄ, SPAGETTI Z SOSEM BOLOŃSKIM, BANAN, HERBATA OWOCOWA |
CZWARTEK 26.10 |
ZUPA OGÓRKOWA Z MAKARONEM, PIECZONY KARCZEK W SOSIE WŁASNYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GROSZEK Z MAJONEZEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 27.10 |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, MIĘTA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW
ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER,GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, GORCZYCA
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA