
|
|
OBIAD |
|
PONIEDZIAŁEK 24.04 |
BIAŁY BARSZCZ, MAKARON Z TWAROGIEM I WĘDZONYM BOCZKIEM, KOMPOT OWOCOWY |
|
WTOREK 25.04 |
ZUPA RYŻANKA, FILET Z KURCZAKA W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z SELERA, PORA I MARCHEWKI, GALARETKA |
|
ŚRODA 26.04 |
ZUPA BROKUŁOWA, WĄTROBA DROBIOWA Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z OGÓRKA KISZONEGO, MIĘTA |
|
CZWARTEK 27.04 |
KAPUŚNIAK NA SŁODKO Z POMIDORAMI, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA MARCHEWKA Z GROSZKIEM, HERBATA |
|
PIĄTEK 28.04 |
BARSZCZ UKRAIŃSKI, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, GALARETKA |