JADŁOSPIS
|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 25.09 |
KAPUŚNIAK, LECZO Z CUKINIĄ I KIEŁBASĄ, BUŁKA, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 26.09 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, PIECZONY KARCZEK Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATA ZE ŚMIETANĄ, GALARETKA |
ŚRODA 27.09 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, POTRAWKA Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM, RYŻ GOTOWANY, SOK |
CZWARTEK 28.09 |
ZUPA KREM Z DYNI, A’LA GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BANAN, HERBATA |
PIĄTEK 29.09 |
BARSZCZ UKRAIŃSKI, ZAPIEKANY FILET RYBNY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA,