|
|
OBIAD |
|
PONIEDZIAŁEK 25.10 |
KRUPNIK Z ZIEMNIAKAMI, MAKARON Z SEREM I WĘDZONYM BOCZKIEM, KOMPOT OWOCOWY |
|
WTOREK 26.10 |
KOTLET MIELONY WIEPRZOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, GALARETKA TRUSKAWKOWA |
|
ŚRODA 27.10 |
ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM I PIECZARKAMI, PIEROGI Z MIĘSEM I OKRASĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ |
|
CZWARTEK 28.10 |
GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GRUSZKA, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
|
PIĄTEK 29.10 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, FILET Z MIRUNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY I JABŁKA, HERBATA OWOCOWA |