|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 29.01 |
ZUPA GROCHOWA, MAKARON Z TWAROGIEM I BOCZKIEM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 30.01 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, PULPETY DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM, RYŻ, SURÓWKA Z MARCHEWKI, GALARETKA |
ŚRODA 31.01 |
ZUPA ZACIERKOWA, FILET Z KURCZAKA W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, MIĘTA |
CZWARTEK 01.02 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, RUMSZTYK WIEPRZOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 02.02 |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, KOPYTKA NA SŁODKO POLANE MASŁEM, KOMPOT OWOCOWY |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ