|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 30.10 |
KRUPNIK, NALEŚNIK Z DŻEMEM I CUKREM PUDREM, KOMPOT OWOCOWY |
WTOREK 31.10 |
ROSÓŁ Z MAKARONEM, KLOPS WIEPRZOWY W SZARYM SOSIE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, GALARETKA |
ŚRODA 01.11 |
|
CZWARTEK 02.11 |
ZUPA GROCHOWA, KASZOTTO Z MIESEM WIEPRZOWYM I WARZYWAMI, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 03.11 |
ZUPA OWOCOWA Z MAKARONEM, PIEROGI LENIWE POLANE MASŁEM, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA:
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,