|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 01.01 |
|
WTOREK 02.01 |
|
ŚRODA 03.01 |
ZUPA GROCHOWA Z WĘDZONYM BOCZKIEM, SPAGETTI Z SOSEM BOLOŃSKIM I MIĘSEM WIEPRZOWYM, GALARETKA |
CZWARTEK 04.01 |
KRUPNIK, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, HERBATA OWOCOWA |
PIĄTEK 05.01 |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, PIEROGI LENIWE POLANE MASŁEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK:
WTOREK:
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,