|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 04.12 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, RYŻ Z SOSEM JOGURTOWYM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 05.12 |
ZUPA GROCHOWA Z WĘDZONYM BOCZKIEM, KOTLET MIELONY WIEPRZOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, GALARETKA |
ŚRODA 06.12 |
ZUPA OGÓRKOWA Z MAKARONEM, PULPETY DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
CZWARTEK 07.12 |
ROSÓŁ Z MAKARONEM, UDKA KURCZAKA PIECZONE W MAJONEZIE I KETCHUPIE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KAPUSTY WŁOSKIEJ, HERBATA |
PIĄTEK 08.12 |
BARSZCZ UKRAIŃSKI, FILET RYBNY W SOSIE ŚMIETANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, KOMPOT OWOCOWY |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, GORCZYCA
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA