|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 06.11 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, SOS MYŚLIWSKI Z MAKARONEM, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
WTOREK 07.11 |
ZUPA SEROWA, KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA KAPUSTA NA SŁODKO, GALARETKA |
ŚRODA 08.11 |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, WĄTROBA DROBIOWA Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, OGÓREK KONSERWOWY, KOMPOT |
CZWARTEK 09.11 |
ZUPA ZACIERKOWA, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA MARCHEWKA, HERBATA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 10.11 |
ZUPA JARZYNOWA, ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I KIEŁBASĄ, HERBATA OWOCOWA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,