|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 08.05 |
ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, PARÓWKI W SOSIE POMIDOROWYM Z GROSZKIEM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, HERBATA Z CYTRYNĄ |
WTOREK 09.05 |
ZUPA Z CZERWONEJ SOCZEWICY Z ZIEMNIAKAMI, FILET Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWO-SEROWYM Z MAKARONEM, GALARETKA TRUSKAWKOWA |
ŚRODA 10.05 |
ZUPA ZIEMNIACZANA, FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKA, KOMPOT OWOCOWY |
CZWARTEK 11.05 |
ROSÓŁ DROBIOWY Z MAKARONEM, PIECZEŃ RZYMSKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z MARCHEWKI, JABŁKA I PORA, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 12.05 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, BURGERY RYBNE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ I KUKURYDZY, HERBATA OWOCOWA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, GORCZYCA
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA, GORCZYCA