|
OBIAD |
PONIEDZIAŁEK 09.10 |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, NALEŚNIK Z TWAROGIEM I CUKREM PUDREM, HERBATA OWOCOWA |
WTOREK 10.10 |
KAPUŚNIAK NA SŁODKO, UDO Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, GOTOWANA MARCHEWKA, GALARETKA |
ŚRODA 11.10 |
ZUPA GULASZOWA Z ZIEMNIAKAMI, RYŻ NA SŁODKO, HERBATA Z CYTRYNĄ |
CZWARTEK 12.10 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, FILET Z KURCZAKA W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, MIZERIA, MIĘTA Z CYTRYNĄ |
PIĄTEK 13.10 |
ZUPA JARZYNOWA, FILET RYBNY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA WARZYWNA, KOMPOT OWOCOWY |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
ŚRODA:SELER, SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA